Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bret Michaels stapt niet naar rechter

Shownieuws

Bret Michaels gaat niemand voor de rechter slepen nadat zijn neus tijdens de uitreiking van de Tony Awards werd gebroken. "Ik sta boven dat soort dingen."

Bret Michaels gaat niemand voor de rechter slepen voor de gebroken neus die hij opliep tijdens de uitreiking van de Tony Awards. Dat heeft de 46-jarige frontman van de band Poison gezegd tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik heb geen rechtszaak aangespannen. Dat soort dingen doe ik niet. Ik sta daar boven."

Michaels, die anderhalve week geleden met zijn band het nummer 'Nothin' but a good time' ten gehore bracht tijdens de awardshow, kreeg een decorstuk dat van het plafond af kwam op zijn hoofd toen hij van het podium wilde lopen. Hoewel een woordvoerder van de Tony's aanvankelijk stelde dat de verwondingen van de artiest wel meevielen, liet een woordvoerder van Michaels weten dat de frontman van Poison een gebroken neus en een pijnlijke lip met drie hechtingen had opgelopen.

De frontman van Poison zegt zich behoorlijk in elkaar geslagen te voelen. "Maar ik wil duidelijk maken aan iedereen dat ik mij boven alles heel vereerd voelde dat we waren gevraagd voor de Tony's. Ik had het nog nooit eerder gedaan en heel mijn leven heb ik nooit gedacht er te zullen staan. Ik was heel erg verheugd." Hij wil de organisatie van de Tony's, de prijzen voor beste Broadwaymusicals, dan ook niet voor de rechter slepen. Michaels zegt andere prioriteiten te hebben. Zo gaat Poison vanaf dinsdag samen met Def Leppard touren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen