Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Billy Joel gaat voor derde keer scheiden

Shownieuws

Billy Joel en zijn vrouw Katie Lee gaan scheiden. Wel zeggen ze 'goede vrienden te blijven en nog steeds veel respect en bewondering voor elkaar te hebben'.

(Novum/AP) - Billy Joel en zijn veel jongere vrouw Katie Lee zetten een punt achter hun huwelijk. Wel laten de twee in een verklaring weten 'goede vrienden te blijven en nog steeds veel respect en bewondering voor elkaar te hebben'.

De 60-jarige Joel en de 27-jarige Lee beloofden elkaar vijf jaar geleden eeuwig trouw. De ceremonie vond plaats in het huis van de popzanger in New York.

Het is niet de eerste keer dat Joel zijn huwelijk laat ontbinden. In 1982 scheidde hij na elf jaar van zijn manager Elizabeth Weber. Drie later stapte hij in het huwelijksbootje met supermodel Christie Brinkley. Hoewel ze samen een dochter kregen, hield ook dit huwelijk geen stand. In 1994 gingen ze uit elkaar.

Voor Lee, die in Amerika het culinaire televisieprogramma 'Top chef' presenteerde, was het de eerste keer dat ze haar jawoord gaf. Twee jaar geleden nam Joel nog een nummer voor haar verjaardag op, genaamd 'All my life'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen