Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broer Mia Farrow pleegde zelfmoord

Shownieuws

De broer van actrice Mia Farrow heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt. Dat hebben zowel de politie als een woordvoerder van de actrice woensdag verklaard.

(Novum/AP) - De broer van actrice Mia Farrow heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt. Dat hebben zowel de politie als een woordvoerder van de 'Rosemary's baby'-actrice woensdag verklaard.

Patrick Farrow beroofde zichzelf maandagavond van het leven. Hij pleegde zelfmoord door een kogel door zijn hoofd te schieten in zijn kunstgalerie in Castelon in de Amerikaanse staat Vermont, zo meldden de autoriteiten.

De politie sprak eerder van 'verdachte omstandigheden'. De bevindingen van een lijkschouwer gaven echter de doorslag. Die stelde aan de hand van bewijsmateriaal op de plek van het ongeluk vast dat het ging om zelfmoord.

De manager van Mia Farrow liet in een persverklaring weten dat de 'familie rouwt om dit tragische verlies'. "Helaas heeft onze geliefde echtgenoot, vader, opa, broer en oom ervoor gekozen zichzelf van het leven te beroven", aldus de verklaring.

Patrick en Mia Farrow zijn de kinderen van regisseur John Farrow en actrice Maureen O'Sullivan. De oudere broer van de 64-jarige actrice werkte meer dan 25 jaar als beeldenkunstenaar. Hij is 66 jaar geworden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen