Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Crisis dwarsboomt toer New Kids on the Block

Shownieuws

De herenigde boyband New Kids on the Block heeft een streep gehaald door deAustralische toer. De afgelasting heeft te maken met de economische crisis.

De herenigde boyband New Kids on the Block heeft een streep gehaald door de Australische toer. Via hun website laten de bandleden weten dat de afgelasting te maken heeft met de economische crisis. "We zitten middenin een wereldwijde recessie en krijgen het gewoon niet rond", schrijft bandlid Donnie Wahlberg.

"Net als onze vele fans Down Under zijn we erg teleurgesteld", gaat de zanger verder. "Australië is altijd een van onze favoriete plekken geweest." Volgens Wahlberg heeft de band er, ondanks waarschuwingen over de crisis, alles aan gedaan om een toer door Australië te realiseren. "We kunnen jullie verzekeren dat wanneer de recessie de wereld minder in zijn greep houdt, we een manier zullen vinden om te toeren." Wahlberg sluit zijn bericht af met 'het feest is niet over!'.

De New Kids on the Block kwamen vorig jaar na veertien jaar weer bij elkaar. De broers Jordan en Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg en Danny Wood scoorden eind jaren tachtig en begin jaren negentig hits als 'Step by step' en 'Cover girl'. Op 3 februari stonden de heren in de Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen