Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Lohan en Ronson definitief uit elkaar'

Shownieuws

De knipperlichtrelatie van Lindsay Lohan en Samantha Ronson lijkt nu echt voorbij. Dat heeft een bron dicht bij het stel tegen het tijdschrift People gezegd.

De knipperlichtrelatie van Lindsay Lohan en Samantha Ronson lijkt nu echt op de klippen te zijn gelopen. Dat heeft een bron dicht bij het stel tegen het Amerikaanse tijdschrift People gezegd.

Aanvankelijk leek het erop dat Ronson weer open stond voor een relatie met de actrice. Alleen het gedrag van Lohan zou roet in het eten hebben gegooid. "Het maakt niet uit hoe vaak Lindsay belooft te veranderen, ze blijft zich als een gek gedragen", aldus de ingewijde.

Hoewel het koppel onlangs nog gespot werd, hadden ze volgens de bron toen al geen relatie meer. "Sam is een aardig persoon dus neemt ze niet zomaar afscheid van iemand, maar meer dan dat was het niet."

Lohan, die dinsdag nog naaktfoto's op haar Twitter-pagina op internet plaatste, feest er de laatste tijd vrolijk op los. Ze wordt veelvuldig gezien in het nachtleven in Los Angeles en New York. Dit feestgedrag is Samantha kennelijk in het verkeerde keelgat geschoten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen