Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lucille Werner: bruiloft was 'helemaal geweldig'

Shownieuws

Lucille Werner gaf zaterdag in de kerk haar jawoord aan Servaas Snoeijers. BN'ers als Jaap Jongbloed en Peter van der Vorst zagen hoe de Lingo-koningin trouwde.

Lucille Werner gaf zaterdag in de kerk haar jawoord aan Servaas Snoeijers. BN'ers als Jaap Jongbloed, Peter van der Vorst en Jan Vayne zagen hoe de Lingo-koningin in het huwelijk trad. RTL Boulevard zond maandag een reportage over het kerkelijk huwelijk uit.

Het burgerlijk huwelijk werd vrijdag voltrokken. Werner en Snoeijers hadden hun kerkelijk huwelijk aangekondigd, maar de gang naar het stadhuis was geheimgehouden. Servaas zag zijn bruid pas in de kerk in Nederhorst den Berg en vond dat Lucille er geweldig uitzag. "Het voelt fantastisch", zei Servaas nadat hij zijn jawoord gegeven had. "Het geluk is mij overkomen."

Ook voor Lucille was het een verrassing hoe Servaas, met wie ze al vijf jaar een relatie heeft, eruit zou zien. "Hij ziet er heel goed uit, wat een spetter!", jubelde de presentatrice na de huwelijksvoltrekking. Tijdens de kerkdienst bracht Servaas een zelfgeschreven nummer ten gehore. Vanachter de piano zong hij zijn kersverse bruid toe. "Dat was echt het mooiste moment", zei Lucille. "Het was echt een verrassing."

De bruiloft werd druk bezocht. Presentator Jaap Jongbloed genoot van de dienst. "Het was een mooie, uitzonderlijke dienst met veel voordrachten van mensen die veel om Lucille geven." Dat het stel veel vrienden en familie heeft, bleek ook bij het aansnijden van de bruidstaart. "Er moeten 250 stukjes uit kunnen", zei de Lingo-koningin. "Ik hoop alleen dat dat genoeg is, ik heb het idee dat er wel meer mensen zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen