Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker beschiet Spaanse actrice met kruisboog

Shownieuws

Een stalker ging zondag wel erg om de aandacht van een Spaanse actrice te trekken. De man probeerde Sara Casasnovas neer te schieten met een kruisboog.

(Novum/AP) - Een stalker ging zondag wel erg om de aandacht van een Spaanse actrice te trekken. De 39-jarige man probeerde Sara Casasnovas neer te schieten met een kruisboog.

Casasnovas wist te ontkomen, maar een mannelijke omstander werd geraakt. Volgens een woordvoerder van de politie heeft hij echter geen ernstige verwondingen overgehouden aan het incident.

De schutter, een 39-jarige Duitser, was al enige tijd geobsedeerd door Casasnovas. Nadat hij de 25-jarige actrice anderhalf jaar geleden had gezien in een Spaanse show begon hij haar liefdesbrieven te sturen. Ook vloog hij haar een keer na de opnamen van een programma aan.

De politie wist de Duitser na zijn schot te overmeesteren. In zijn rugzak troffen agenten een tweede kruisboog en enkele pijlen aan. Ook had de man handboeien, een touw, een blik benzine, peperspray en een poster van Casasnovas bij zich. De Duitser is aangehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen