Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwste 'Terminator' verslaat 'Angels & Demons'

Shownieuws

'Angels & Demons' is na drie weken niet langer de meest bezochte film van Nederland. De nieuwste 'Terminator'-film heeft de koppositie overgenomen.

'Angels & Demons' is na drie weken niet langer de meest bezochte film van Nederland. De nieuwste 'Terminator'-film heeft de koppositie van de bioscooplijsten overgenomen.

De verfilming van Dan Browns bestseller 'Het Bernini mysterie', die al ruim vier miljoen euro opbracht, leek zijn nummer één positie niet meer los te laten. 'Terminator Salvation' is het deze week toch gelukt, de film waarin Christian Bale het als John Conner opneemt tegen de machines komt binnen op nummer één. De rolprent, die sinds 3 juni is te zien, bracht tot nu toe ruim zeven ton in het laatje. 'Night at the Museum 2' staat deze week op de derde plek.

In de Verenigde Staten is het nog steeds de Pixar-film 'Up' die de box office aanvoert. De animatiefilm weet de comedy 'The Hangover' maar net voor te blijven. 'Up' bracht bijna 32 miljoen euro op, terwijl 'The Hangover' op 31,2 miljoen blijft steken. 'Land of the Lost', dat 'slechts' 14 miljoen euro in het laatje bracht, maakt de Amerikaanse bioscoop top drie compleet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen