Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Susan Boyle mogelijk ook in Amerikaanse talentshow

Shownieuws

Susan Boyle gaat de Verenigde Staten veroveren. De Britain's Got Talent-zangeres is uitgenodigd om aan de Amerikaanse versie van de talentenjacht mee te doen.

Het gerucht ging al langer, maar nu lijkt het er echt op dat Susan Boyle de Verenigde Staten gaat veroveren. De 48-jarige Schotse zangeres, die diepe indruk maakte bij Britain's Got Talent, is uitgenodigd om ook in de Amerikaanse versie van de talentenjacht van zich te laten horen. Het tijdschrift People meldt dat Boyle is uitgenodigd door jurylid Piers Morgan.

Morgan, die zowel in Groot-Brittannië als in de Verenigde Staten in de jury zit, zei dinsdag dat Boyle welkom is mee te doen aan de competitie. De huisvrouw met het gouden keeltje moet zich wel goed genoeg voelen. Nadat Boyle de finale van Britain's Got Talent verloor, werd ze opgenomen in een psychiatrische kliniek. Inmiddels heeft ze zich weer bij de andere finalisten gevoegd voor een Britain's Got Talent-toer.

Volgens Piers Morgan komt het initiatief om de VS kennis te laten maken met de kerkvrijwilligster van niemand minder dan Simon Cowell. Cowell produceert de talentenshows aan beide kanten van de oceaan. Morgan stelt dat het fantastisch zou zijn als Boyle live zou zingen voor 25 miljoen Amerikanen. Susan's broer John denkt dat Amerika dolbij zal zijn met het optreden van zijn zuster, aangezien 95 procent van haar fanmail al van overzee komt.

Het nieuwe seizoen van America's Got Talent begint aankomende dinsdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen