Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney's gluurder krijgt contactverbod

Shownieuws

Een vrouw die aangehouden werd bij een villa van Britney Spears heeft dinsdag een contactverbod gekregen. Ze moet minstens 90 meter uit Spears' buurt blijven.

Britney Spears kan weer een naam toevoegen aan de lange lijst van mensen die geen contact met haar op mogen nemen. Ditmaal is het geen oud-manager of voormalig advocaat, maar een 'documentairemaakster'. De vrouw die in april werd aangehouden bij de villa van de popprinses, heeft dinsdag een contactverbod opgelegd gekregen, meldt entertainmentwebsite E! Online.

De 26-jarige Miranda Tozier-Robbins werd op 16 april in de kraag gevat bij Spears' villa in Calabasas, een stad bij Los Angeles. Bewakers betrapten haar toen ze door de ramen naar binnen stond te gluren. Naar eigen zeggen was ze bezig met een documentaire over paparazzi. Tozier-Robbins, die gekleed in een camouflagepak en gewapend met een camera bij Spears' optrekje werd gevonden, zou hebben willen laten zien hoe moeilijk het is foto's van een beroemdheid te maken.

Dat het erg lastig is om dicht bij een celeb te komen, maakte een rechter dinsdag duidelijk. Hij legde Tozier-Robbins een contactverbod op. De 'documentairemaakster' moet de komende tijd ruim negentig meter uit de buurt van de popprinses en haar villa blijven.

Agenten vertelden de vrouw bij haar aanhouding dat ze het door haar geschoten materiaal terug zou krijgen. Een rechter hintte dinsdag echter dat Tozier-Robbins misschien moet fluiten naar de beelden. Hij heeft zichzelf nog een week de tijd gegeven om te besluiten of het materiaal teruggaat naar de 26-jarige. Zij kon niet lachen om dat nieuws en liep nukkig de rechtszaal uit. Tegen verslaggevers die haar om commentaar vroegen, gaf ze aan dat ze betaald wil worden voor commentaar. "Ik praat niet voor niets", zei ze.

De popprinses was zelf niet aanwezig bij de rechtszaak. Britney is momenteel met haar 'Circus'-tour in Londen. De 27-jarige maakte dinsdag tijd voor haar gezin en nam haar zoontjes Sean Preston (3) en Jayden James (2) mee naar een dierentuin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen