Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Brown wil rechtszaak uitstellen

Shownieuws

De advocaat van Chris Brown heeft een rechtbank in Californië opnieuw om uitstel gevraagd. Raadsman Mark Geragos wil dat de inleidende zitting wordt opgeschort.

(Novum/AP) - De advocaat van Chris Brown heeft een rechtbank in Californië opnieuw om uitstel gevraagd in de rechtszaak die Rihanna tegen Brown heeft aanegspannen. Raadsman Mark Geragos wil dat de inleidende zitting, die voor maandag gepland staat, wordt opgeschort.

Geragos, die in het verleden onder meer Michael Jackson bijstond, hoopt zo een onderzoek naar het mogelijke lekken van politie-informatie af te wachten. Eerder vroeg de advocaat van de ster om dezelfde reden uitstel. Dat verzoek werd vorige week nog afgewezen.

Brown wordt ervan verdacht zijn toenmalige vriendin Rihanna te hebben mishandeld. Maandag beslist een rechter of er genoeg bewijs is om de zaak tegen de 20-jarige zanger door te zetten. Ook Rihanna is dan aanwezig om te getuigen. Haar advocaat liet eerder weten dat ze 'alle vragen naar waarheid zal beantwoorden'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen