Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broer Mia Farrow overleden

Shownieuws

De broer van actrice Mia Farrow is op 66-jarige leeftijd overleden. Patrick Farrow werd maandag, onder verdachte omstandigheden, gevonden in zijn kunstgalerie.

(Novum/AP) - De broer van actrice Mia Farrow is op 66-jarige leeftijd overleden. Patrick Farrow werd maandag dood aangetroffen in zijn kunstgalerie in Castleton in de Amerikaanse staat Vermont. De politie spreekt van verdachte omstandigheden.

Hoe de oudere broer van de 'Rosemary's baby'-actrice om het leven is gekomen moet een autopsie uitwijzen. In een verklaring laat een woordvoerder van de politie weten niet uit te gaan van een misdrijf. Wel waren er een aantal ongewone omstandigheden, die hij niet kon rijmen.

De 64-jarige Mia Farrow, die getrouwd is geweest met regisseur Woody Allen, is naast 'Rosemary's baby' bekend van films als 'Hannah and her sisters' en 'Crimes and misdemeanors'. Op eerste kerstdag overleed haar adoptiedochter Lark Previn. Zij was een van de drie kinderen die Farrow in de jaren zeventig met haar toenmalige echtgenoot, dirigent André Previn, adopteerde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen