Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sonja Silva doet toch auditie voor K3

Shownieuws

Sonja Silva heeft toch gesolliciteerd naar een plekje in K3. De presentatrice haakte eerst af toen ze hoorde dat de audities onderdeel zijn van K2 zoekt K3.

Sonja Silva heeft dinsdag toch gesolliciteerd naar een plekje in K3. De presentatrice haakte in eerste instantie af toen ze hoorde dat de audities onderdeel zijn van het programma K2 zoekt K3, maar haar 4-jarige zoontje Damian wist Silva over te halen. RTL Boulevard volgde de presentatrice tijdens haar auditie.

Dé vraag tijdens de auditiedag in Ahoy is of het nieuwe lid een naam moet hebben die met een K begint. De overgebleven K's Kristel en Karen hebben goed nieuws voor de vele meiden die belangstelling hebben in het plekje van Kathleen. "Nee, absoluut niet", zei Karen. "We gaan niet de beste laten gaan, omdat haar naam Sophie is of zo."

Ook presentatrice Sonja Silva vroeg zich hardop af of ze haar naam moest veranderen. "Nou, dan heet ik toch vanaf nu Konja", zei ze luchtig. "Moet het dan ook Konja Kilva zijn, of gaat dat te ver?" Toen Silva in maart hoorde dat Kathleen uit de populaire meidengroep stapte, liet ze meteen doorschemeren interesse te hebben om de lege plek op te vullen.

"Mijn zoontje zei: mama, als je het niet doet, dan weet je nooit hoe ver je komt en toen dacht ik: hij heeft gelijk", legt Silva uit. Ondanks haar camera-ervaring, moest de presentatrice toch toegeven zenuwachtig te zijn. Tegenover de jury, met daarin onder anderen Patty Brard en Marc Forno, moet Silva zich met een K3-nummer bewijzen. Of de 32-jarige presentatrice in de smaak valt bij de overgebleven K's en de jury, is dit najaar te zien bij SBS 6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen