Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baldwin dacht aan zelfmoord na gelekte voicemail

Shownieuws

Alec Baldwin wilde een einde aan zijn leven maken nadat een voicemailbericht uitlekte. Baldwin schold in 2007 de voicemail van zijn jonge dochter vol.

Alec Baldwin wilde een einde aan zijn leven maken nadat een voicemailbericht van de acteur uitlekte. Baldwin schold in 2007 de voicemail van zijn jonge dochter vol. Hij noemde het destijds 11-jarige meisje 'onbeschoft' en een 'verwend varken'. Baldwin spreekt in de Amerikaanse Playboy over het incident, meldt het tijdschrift People dinsdag.

Het bericht van een woedende Baldwin lekte naar de media, waarna het de hele wereld over ging. In het interview onthult de 51-jarige acteur dat hij professionele hulp zocht na het incident. "De gedachte speelde serieus door mijn hoofd", zegt Baldwin. "Maar als ik zelfmoord had gepleegd, had het kamp van mijn ex dat gezien als overwinning."

Baldwin vecht al jaren met zijn ex Kim Basinger over de voogdij over hun inmiddels 13-jarige dochter Ireland. Na het uitlekken van het bericht bood Baldwin meerdere malen publiekelijk zijn excuses aan. Hij zei dat de voicemail bedoeld was voor zijn ex-vrouw en niet voor zijn dochter. Baldwin beschuldigde Basinger ervan dat zij het bericht heeft laten uitlekken. De actrice ontkende dat.

Baldwin was onder meer te zien in 'The good shepherd', 'The departed' en 'The aviator'. Zijn ex Basinger schitterde in films als '8 mile', 'The sentinel' en 'Cellular'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen