Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sacha Baron Cohen als Brüno naakt op cover

Shownieuws

Voor het nieuwste nummer van het Amerikaanse GQ Magazine heeft komiek Sacha Baron Cohen al zijn kleren uit getrokken. Als Brüno staat hij naakt op de cover.

(Novum/AP) - Dat Sacha Baron Cohen zich niet schaamt voor zijn lichaam, bewees hij door als Borat in een mankini door het beeld te huppelen. Ditmaal gaat de komiek nog een stapje verder en trekt hij al zijn kleren uit. Als typetje Brüno poseerde hij naakt voor het Amerikaanse GQ Magazine.

De naakte Brüno, zogenaamd een homoseksuele modereporter uit Oostenrijk, prijkt op de cover van het julinummer van het mannenblad. Met een gebruind lichaam en geblondeerde lokken is de komiek gefotografeerd voor het magazine, dat deze maand in het teken staat van comedy.

Brüno schokte het publiek tijdens de uitreiking van de MTV Movie Awards door halfnaakt op Eminems schoot te landen. De rapper had hierdoor goed zicht op het achterste en de edele delen van de komiek. Daags na het incident bleek dat de stunt in scène was gezet.

Baron Cohens eerste film, 'Borat: cultural learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan', was in 2006 een bioscoophit. Zijn tweede film 'Brüno' gaat vanaf 9 juli in de Nederlandse bioscopen draaien.

Zaterdag brengt Baron Cohen een bezoek aan Amsterdam, waar hij een voorpremière van 'Brüno' bijwoont. Hoe de 37-jarige Brit zijn nieuwe rolprent gaat promoten, is nog onbekend. Een woordvoerder van distributeur Universal Pictures International beloofde eerder in ieder geval dat Baron Cohens bezoek aan Nederland niet onopgemerkt zal blijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen