Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Pete Doherty gebruikte drugs aan boord vliegtuig'

Shownieuws

Pete Doherty is dit weekeinde weer aangehouden wegens drugsgebruik. De rocker zou tijdens een vlucht van British Airways op het toilet drugs hebben gebruikt.

Pete Doherty is dit weekeinde weer aangehouden wegens drugsgebruik. De rocker zou tijdens een vlucht van British Airways drugs hebben gebruikt op het toilet van het vliegtuig. Britse media melden dat Doherty in het Zwitserse Genève gearresteerd is. Nadat hij een boete betaalde, mocht hij er weer vandoor.

De zanger van Babyshambles zou beneveld naast de wc-pot hebben gelegen. De bemanning begeleidde de 30-jarige ex van model Kate Moss naar zijn stoel, waarna hij op het vliegveld van Genève in de boeien geslagen werd. In het toilet zou een injectienaald gevonden zijn.

Een passagier zegt tegen de Britse tabloid Mail on Sunday dat Doherty ongeveer halverwege de vlucht naar het toilet ging. "Hij was al zo'n 25 minuten binnen toen het bericht kwam dat we ons klaar moesten maken voor de landing. De bemanning klopte op de wc-deur, maar Pete kwam er niet uit. Uiteindelijk lukte het de bemanning hem uit de wc te halen, tien minuten voor de landing." De reiziger zegt ook dat hij heeft gezien dat een van de bemanningsleden een naald opraapte en in wc-papier oprolde. "Ze brachten Pete terug naar zijn plaats, hij leek compleet van de wereld."

Doherty was na het betalen van een boete weer vrij man. Vrijdag trad hij op in Zwitserland, waarna hij zaterdag terugkeerde naar Groot-Brittannië. Eerder dit jaar zei de rocker, die geregeld de voorpagina's haalde met zijn druggebruik, dat hij de verdovende middelen had afgezworen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen