Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau van Erven Dorens verruilt RTL voor SBS

Shownieuws

Beau van Erven Dorens stapt over naar SBS 6. De 38-jarige presentator, die voor twee jaar heeft getekend, is dit najaar al op de familiezender te zien.

Beau van Erven Dorens stapt over naar SBS 6. De 38-jarige presentator is dit najaar al op de familiezender te zien, meldt SBS maandag.

Van Erven Dorens krijgt een eigen reportageprogramma en mag een nieuwe amusementsshow presenteren. Dit jaar zal de presentator ook te zien zijn op een van de andere twee SBS-zenders, Net 5 of Veronica. De exacte plannen met Van Erven Dorens, die voor twee jaar getekend heeft, worden bekendgemaakt tijdens de najaarspresentatie van SBS.

De 38-jarige presentator is enthousiast over zijn overstap. "Voor sommigen komt het misschien onverwacht, maar voor mij komt dit avontuur precies op het goede moment. Ik viel, vaak letterlijk, in herhaling en was aan een nieuwe uitdaging toe. SBS biedt mij vele kansen om te laten zien wat ik allemaal in huis heb." Van Erven Dorens staat te popelen om aan de slag te gaan.

Momenteel is Van Erven Dorens op RTL 4 nog te zien als presentator van Dancing with the Stars. Eerder presenteerde hij bij RTL shows als Deal or no Deal, Het Zesde Zintuig en RTL Boulevard. Voor RTL werkte Van Erven Dorens bij Talpa, waar hij onder meer NSE en Linda & Beau op Zondag presenteerde. Met zijn productiebedrijf Park Lane bedacht de 38-jarige Haarlemmer het succesvolle tv-format The Phone. Ook was Van Erven Dorens te zien in een aantal films en schreef hij zes boeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen