Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna zoekt nieuw adoptiekind in Nigeria

Shownieuws

Madonna is in Nigeria op zoek naar een nieuw adoptiekindje. Bij een weeshuis in Kaduna heeft ze navraag gedaan naar een meisje van rond de kleuterleeftijd.

Madonna is in Nigeria op zoek naar een nieuw adoptiekindje. Bij een weeshuis in Kaduna heeft ze navraag gedaan naar een meisje van rond de kleuterleeftijd. Dat heeft een bron dichtbij de zangeres gezegd tegen de Britse krant News of the World.

Een Malawische rechter wees het verzoek van de 50-jarige zangeres om kleuter Chifundo 'Mercy' James uit het land te adopteren ongeveer twee maanden geleden af. Ze voldoet volgens de rechter niet aan de eis dat adoptieouders minstens anderhalf jaar in Malawi wonen voordat ze een kind mogen adopteren. Het hoger beroep tegen de afwijzing loopt nog.

Madonna was volgens de bron kapot van de afwijzing van het adoptieverzoek. De zangeres dacht destijds dat de afwijzing kwam door haar relatie met de 22-jarige Jesus Luz, een Braziliaans fotomodel, zo heeft de krant opgeschreven uit de mond van de bron. Door haar relatie met Luz leek het er volgens haar op dat ze een midlifecrisis had.

Dit keer wil ze volgens de bron haar toyboy betrekken bij de nieuwste adoptieplannen. "Ze kijkt nu naar adoptiecentra in Nigeria en heeft een vriendin die de boel eerst verkent. Ze wil niet dezelfde fouten maken en denkt dat de enige manier om dat voor elkaar te krijgen is door haar vriend Jesus er vanaf het begin af aan bij te betrekken."

De vriendin zou het weeshuis Mercy Home, waar dertig kinderen hun thuis hebben gevonden, hebben benaderd. "Madonna denkt erover na zo snel mogelijk en misschien samen met Jesus een bezoek te brengen aan het weeshuis." News of the World stelt echter dat mensen die niet tenminste drie maanden in Nigeria hebben gewoond, op veel problemen stuiten als ze een kind willen adopteren. Madonna heeft volgens de bron echter de beste juristen en advocaten ingehuurd en zij zal hen hard aan het werk zetten om een maas in de wet te vinden.

Madonna heeft al een 12-jarige dochter Lourdes en twee zoons, de 8-jarige Rocco en de 3-jarige David. De laatste is ook geadopteerd uit Malawi. Een rechter stond haar destijds toe de regels te omzeilen. "Madonna heeft altijd gedacht dat ze de strijd om Mercy te mogen adopteren zou winnen, maar dat is niet het geval gebleken. Zij denkt dat dit Jesus en haar samen zal brengen als één groot gelukkig gezin. Falen is geen optie. Madonna zou een tweede afwijzing niet aankunnen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen