Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Hills-ster Heidi Pratt in ziekenhuis

Shownieuws

The Hills-ster Heidi Pratt, die deelneemt aan 'I'm a celebrity… get me out of here!', heeft korte tijd in een ziekenhuis doorgebracht. Ze heeft een maagzweer.

The Hills-ster Heidi Pratt, die momenteel deelneemt aan de NBC-show 'I'm a celebrity… get me out of here!', heeft korte tijd in een ziekenhuis doorgebracht. De blondine heeft last van een maagzweer. Ze is inmiddels weer uit het ziekenhuis en heeft medicijnen gekregen, zo meldt entertainmentwebsite TMZ zondag.

Heidi moest met haar man Spencer Pratt, eveneens bekend van The Hills, een dag en een nacht doorbrengen in een donkere kamer met alleen rijst, water en bonen. Dit was een straf omdat zij de show, die wordt opgenomen in Costa Rica, hadden verlaten. De twee hadden echter aangegeven weer terug te willen komen.

TMZ meldt op basis van 'een aantal mensen op de set' van de show dat Heidi Pratt dusdanig door NBC werd getreiterd dat ze uiteindelijk stuiptrekkend moest overgeven. Eén lid van de cast stelde dat de straf waar het echtpaar aan werd onderworpen hetzelfde was als wanneer ze op Guantanamo Bay hadden gezeten.

Spencer was volgens het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine, dat als eerste meldde dat Heidi Pratt naar een ziekenhuis is gebracht, meegegaan naar het ziekenhuis. Hij zou inmiddels zijn advocaat, die volgens TMZ wilde dat hij bleef deelnemen aan de show, hebben ontslagen en schijnt een rechtszaak tegen NBC aan te willen spannen. Spencer en Heidi willen dit keer echt stoppen met de show, maar volgens TMZ is er een probleem: het tweetal heeft een contract met NBC getekend om deel te nemen aan 'I'm a celebrity… get me out of here!'

[Novum]

Gerelateerde Artikelen