Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kane rockt ADO-stadion plat

Shownieuws

Ongeveer twaalfduizend fans van Kane woonden zaterdag het concert van Kane in het ADO Den Haag Stadion bij. Het optreden was bedoeld als proef.

Ongeveer twaalfduizend fans van Kane woonden zaterdag het concert van Kane in het ADO Den Haag Stadion bij. Het optreden was bedoeld als proef om te zien of het stadion in de toekomst ook kan dienen als concertlocatie. Kane met frontman Dinand bewees tijdens een bijna twee uur durend concert dat het stadion daartoe in staat is.

Frontman Dinand Woesthoff liet met een ADO-sjaal uit zijn broekzak hangend samen met zijn mannen zien dat Den Haag ook zeker grote concerten aan kan. Dat gebeurde tijdens een concert van bijna twee uur lang, waar songs als 'Something to say', 'So glad you made it' en 'Rain down on me' de revue passeerden. "Een week geleden om deze tijd was ik pas twee uur getrouwd. Dit is de afterparty", riep Woesthoff halverwege het concert het publiek toe, waarbij refereerde hij aan zijn recente huwelijk met de Britse Lucy Hopkins.

Ook dacht de frontman van Kane even terug aan het prille begin van de band toen Woesthoff en gitarist Van Leeuwen elkaar ontmoetten in een Scheveningse strandtent. Kane bestaat inmiddels elf jaar. De terugblik werd bezegeld met 'Damn those eyes' uit het prille begin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen