Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dancing with the Stars trekt iets meer kijkers

Shownieuws

De RTL-show Dancing with the Stars heeft vrijdag iets meer kijkers getrokken dan vorige week. Sinds de start van het programma daalden de kijkcijfers gestaag.

De RTL-show Dancing with the Stars heeft vrijdag iets meer kijkers getrokken dan vorige week. Sinds de start van het programma daalden de kijkcijfers gestaag, met als dieptepunt vorige week, toen het programma Holland's Got Talent op SBS 6 de finale beleefde.

Vrijdagavond zagen ongeveer 660 duizend mensen Lange Frans en zijn danspartner Marleen Suurmeijer weggestemd worden. Dat blijkt zaterdag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Eerder op de avond trokken een dansende Frans Frederiks en de andere nog overgebleven sterren in de afvalrace nog 935 duizend kijkers. Vorige week waren dat er nog iets meer dan zevenhonderdduizend, terwijl de uitslag zeshonderdduizend mensen trok.

De eerste aflevering van de nieuwste editie van de RTL-show is nog altijd het best bekeken. Ongeveer 1,1 miljoen mensen keken naar de aftrap, waarbij de uitslag met een miljoen kijkers ook goed bekeken werd. De week erop trok het programma iets meer dan een miljoen kijkers en boeide de uitslag bijna 770 duizend mensen.

GTST-acteur Emiel Sandtke was de eerste afvaller, gevolgd door GTST-collega Gigi Ravelli. Make up- en haarstylist Mari van de Ven moest vorige week het veld ruimen. Inmiddels zijn Nicolette van Dam, Manon Thomas, Idols-finaliste Nathalie Makoma, Ursul de Geer en Jamai Loman nog in de race voor de titel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen