Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicolette Kluijver betrokken bij kettingbotsing

Shownieuws

BNN-presentatrice Nicolette Kluijver is vrijdagavond betrokken geweest bij een ongeval op de A1. Ze is ter observatie opgenomen in een ziekenhuis.

BNN-presentatrice Nicolette Kluijver is vrijdagavond betrokken geweest bij een kettingbotsing op de snelweg A1 bij Amsterdam. Een woordvoerder van BNN heeft zaterdag een bericht hierover van SBS Shownieuws bevestigd. Kluijver is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen en moet daar voorlopig nog even blijven.

De presentatrice heeft volgens de BNN-woordvoerder een enorme klap gemaakt en is nu een beetje in de war. "Maar ze voelt zich relatief gezien goed. Ze heeft geluk gehad." Wat er precies is gebeurd, kan Kluijver zich volgens de woordvoerder niet herinneren.

De BNN-presentatrice moet in het ziekenhuis nu nog een aantal scans ondergaan, waaronder een hersenscan. Wanneer ze weer naar huis mag, is nog onduidelijk. "Dat wordt per nacht bekeken." De BNN-woordvoerder laat verder weten dat het nog wel even duurt voordat Kluijver van het ongeluk zal zijn hersteld.

Shownieuws meldde eerder al dat het ongeval plaatsvond op de A1 bij knooppunt Watergraafsmeer. Er waren vier personenauto's bij betrokken. Door het ongeval ontstond een lange file op de snelweg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen