Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Harry Muskee zegt optredens af om stemproblemen

Shownieuws

Harry Muskee heeft zijn optredens voor dit weekeinde afgezegd, De blueszanger kampt met een verkoudheid, die is overgeslagen op zijn stem.

Harry Muskee heeft zijn optredens voor dit weekeinde afgezegd, De blueszanger kampt met een verkoudheid, die is overgeslagen op zijn stem. Dat heeft zijn management bekendgemaakt. Muskee wist vrijdag met zijn bluesband Cuby and the Blizzards wel een nieuw verkooprecord te behalen met het nieuwe album 'Cats lost'.

De frontman van de Drentse bluesband zou dit weekeinde optreden in de Kleine Komedie in Amsterdam, theater De Schalm in Veldhoven en in het Radio 2-programma Spijkers met Koppen. 'Cats Lost' steeg deze week in de Album Top 100 naar de twaalfde plek, waarmee de band de hoogste notering uit haar geschiedenis evenaart. Het album 'To blind to see' uit 1970 was destijds ook goed voor de twaalfde plaats.

Muskee is blij met het succes van het album. "Jammer dat dit weekend niet doorgaat, maar door deze chartnotering is mijn psyche top. Ik verwacht er snel weer bovenop te zijn", zegt Muskee. 'Cats lost' heeft volgens het management van Muskee bijna de gouden status bereikt. Wordt de cd inderdaad goud, dan is dat de eerste in de carrière van de band.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen