Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lady Gaga blijft scoren

Shownieuws

Lady Gaga blijft scoren in Nederland. De zangeres staat deze week met drie nummers in de Single Top 100: 'Poker face', 'Just dance' en 'Lovegame'.

Lady Gaga blijft scoren in Nederland. De blonde zangeres staat deze week met drie nummers in de Single Top 100. Haar nieuwe single 'Lovergame' komt vanuit het niets binnen op de 27e plaats. 'Poker face' stijgt een plekje naar de vierde plaats en ook 'Just dance', waaraan Colby O'Donis meewerkte, staat deze week hoger in de hitlijst. Hoewel het nummer al 31 weken in de hitlijst voorkomt, stijgt het van de 54e naar de 47e plek.

Alleen Pitbull, met 'I know you want me', en Peter Fox, met 'Haus am see', wisten vanuit het niets hoger binnen te komen dan 'Lovergame'. 'Haus am see' komt binnen op de achttiende plaats, de 22e plek is voor 'I know you want me'.

De eerste vijf plaatsen in de Single Top 100 zijn vrijwel ongewijzigd ten opzichte van vorige week, hoewel hier en daar stuivertje wordt gewisseld. De lijst wordt nog steeds aangevoerd door Lisa met 'Hallelujah', gevolgd door Esmee Denters met 'Outta here'. Madcon klimt met 'Beggin'' van de vierde naar de derde plek. Winnaar van het Eurovisie Songfestival Alexander Ryback, die Lady Gaga deze week voor moet laten gaan, staat met zijn 'Fairytale' vijfde. Vorige week stond dit nummer nog op de derde plaats van de lijst.

Ook in de Album Top 100 komt Lady Gaga voor. Haar plaat 'The fame' zakt deze week drie plekken naar de 23e plaats. De Britse operazanger Paul Potts, die in 2007 op slag wereldberoemd werd door zijn deelname aan het televisieprogramma Britain's Got Talent, is de hoogste nieuwe binnenkomer op de lijst. Hij behaalt in één klap de negende plaats met 'Passione'.

Guus Meeuwis staat nog altijd eerste in de Album Top 100 en Adele klimt na 68 weken in de lijst met haar '19' een plek omhoog naar de tweede positie. Krezip staat na dertig weken op de derde plek met 'Best of'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen