Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Susan Boyle verlaat kliniek

Shownieuws

Susan Boyle is weg uit de kliniek in Londen, waar zij sinds zondag verbleef. De Britain's Got Talent-ster kampte volgens haar broer met angstaanvallen.

(Novum/AP) - Britain's Got Talent-ster Susan Boyle is weg uit de psychiatrische instelling in Londen, waar zij sinds zondag verbleef. Dat bevestigde Gerry Boyle, de broer van de 48-jarige Schotse. Volgens Gerry kampte zijn zus met angstaanvallen. Nu lijkt het er op dat ze weer 'de oude is', zei hij.

Susan, die in de finale van de talentenshow haar meerdere moest erkennen in de dansgroep Diversity, zou kort na de laatste show zijn uitgevallen tegen de producers van het tv-programma. In haar hotelkamer in Londen zou ze daarna zijn ingestort.

De weinig glamoureuze Boyle veraste tijdens de auditieronde zowel de jury als het publiek met haar vertolking van het nummer 'I dreamed a dream' uit de musical 'Les misérables'. In korte tijd groeide de kerkvrijwilligster vervolgens uit tot wereldster.

Jurylid en producent van de show Simon Cowell zou de amateurzangeres tijdens haar verblijf in de kliniek al een platencontract hebben aangeboden. Hij deed dat om haar zelfvertrouwen op te vijzelen, legde een ingewijde uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen