Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Comedy Central komt met zomersoap

Shownieuws

Comedy Central brengt komende zomer de ultrakorte poppensoap Dol op de buis. In de serie zullen onder anderen Rick Engelkes en Tanja Jess te horen zijn.

Comedy Central brengt komende zomer de ultrakorte poppensoap Dol op de buis. Een aflevering duurt slechts vijf minuten. In de serie zullen onder anderen Rick Engelkes, Tanja Jess, Teun Kuilboer en Sebastiaan Labrie te horen zijn, zo maakte de zender vrijdag bekend.

Dol is bedoeld om soapliefhebbers een alternatief te bieden als zij het in de zomermaanden zonder hun favoriete serie moeten stellen. In de soap draait het om een rijke en verwende, maar ongelukkige familie.

Engelkes, die in de jaren negentig dokter Simon speelde in Goede Tijden, Slechte Tijden, keert met Dol terug in een soap. "Ik had nooit gedacht om weer in een soap te spelen, maar John Dol kun je gewoon niet weerstaan", zegt de acteur over zijn karakter.

Ook voormalig GTST-actrice Jess prijst zich gelukkig met haar rol als Latoya Dol. "Latoya is een heerlijke, hysterische, over-the-top glamour queen, dus ik kan me geweldig uitleven in deze rol."

Comedy Central zendt het poppenspel van 6 juli tot en met 14 augustus elke werkdag uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen