Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Do had last van stalker

Shownieuws

Dat er ook nadelen aan bn'erschap kleven realiseert Do zich maar al te goed. De zangeres vertelde Novum Nieuws dat ze wel eens last heeft gehad van stalkers.

Zangeres Do weet als geen ander dat er ook nadelen kleven aan bekend zijn. Ze bekende tijdens de lancering van een nieuwe damestelefoon tegenover Novum Nieuws dat ze wel eens last heeft van vervelende bellers. "Ik word vaak genoeg midden in de nacht gestoord. Meestal zijn dat dan stoere jongens die mijn telefoonnummer hebben achterhaald", zegt ze.

Hoewel dat vaak onschuldige telefoontjes waren, heeft Do ook te maken gehad met meer vasthoudende 'fans'. "Ik heb een stalker gehad en die vertelde echt de meest bizarre verhalen. Echt hele enge dingen." Zo kreeg ze cadeaus opgestuurd en moest soms middenin de nacht aan de lijn komen.

Het voorval liep uiteindelijk met een sisser af. "Ik nam gewoon mijn telefoon niet meer op en toen stopte het", zegt de Brabantse nuchter. Wel bekent ze haar mobiele nummer uit voorzorg wat minder makkelijk weg te geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen