Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashton Brothers op tournee door Spanje

Shownieuws

De Nederlandse theatergroep de Ashton Brothers gaan de grens over voor hun voorstelling. Het viertal geeft volgend voorjaar een concertreeks in Spanje.

De Nederlandse theatergroep de Ashton Brothers gaat optreden in Spanje. Het viertal speelt volgend voorjaar op het El Grec Festival in Barcelona. Daarnaast geven de heren zestien optredens in één van de meest prestigieuze theaters van Spanje, het Teatro Compac Gran Via Madrid. Dat heeft het impresariaat van de groep donderdag bekendgemaakt.

Het is niet de eerste keer dat Pim Muda, Pepijn Gunneweg, Friso van Vemde en Joost Spijkers, zoals de bandleden heten, de grens over gaan voor een voorstelling. Eerder traden ze al op in België, Canada, Engeland, Letland, Slovenië en Zwitserland. Tot zondag staan de heren in ieder geval nog in het Rotterdamse Luxor Theater op de planken met hun show 'Charlatans, a medicine show'.

De theaterstukken van de Ashton Brothers bestaan uit een combinatie van acrobatiek, muziek, slapstick en cabaret. In 2001 stonden de heren voor het eerst op de planken met hun eigen show, 'Tragiek van de onderman'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen