Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alain Clark wordt vader

Shownieuws

Alain Clark en zijn vriendin Reva verwachten hun eerste kindje. Het management van Clark laat weten dat Reva ongeveer twee maanden zwanger is.

Alain Clark en zijn vriendin Reva verwachten hun eerste kindje. Dat heeft de Nederlandse zanger donderdag gezegd in de radioshow van 3FM-dj Giel Beelen. Het management van Clark laat weten dat Reva ongeveer twee maanden zwanger is.

Clark maakte eerder al duidelijk aan kinderen te willen beginnen. "Maar dan moet je het geluk hebben dat het ook werkt en lukt allemaal", zei hij donderdagavond in RTL Boulevard. En dat het werkt en het lukt 'is gebleken', aldus de zanger.

Inmiddels heeft het stel een echo laten maken. De twee vroegen eerder om de echo dan normaal. "Maar we waren heel erg benieuwd en nieuwsgierig en wilden weten of alles goed zat en dat was het geval."

De donderdag 30 jaar geworden zanger, die hits scoorde als 'This ain't gonna work', 'Father & friend' en 'Blow me away', is ongeveer zeven jaar samen met zijn vriendin. In RTL Boulevard zei Clark dat het de bedoeling was dat de trouwerij op 1 juni plaatsvond. De bruiloft is echter uitgesteld.

Clark is momenteel 'waanzinnig druk', zegt zijn management. "Hij is veel in het buitenland voor promotiewerkzaamheden." Aangezien de zanger en zijn vriendin de trouwerij graag goed willen voorbereiden en er op de grote dag allebei 'er helemaal met hun hoofd bij willen zijn', hebben de twee besloten tot uitstel. Wanneer ze elkaar wel het jawoord geven, is nog niet bekend.

Eind oktober maakte Clark bekend te gaan trouwen met Reva. "Ik heb mijn vriendinnetje onder water ten huwelijk gevraagd", vertelde hij. "Ik had in Nederland al een ring gekocht en meegesmokkeld."

Clark schreef onderweg naar een duiklocatie met een merkstift 'wil je met me trouwen' op zijn hand, die hij onder water aan haar liet zien. "Toen kwamen er een heleboel bubbeltjes uit haar mond naar boven. Ik had zoiets van: dat zal wel 'ja' betekenen. Dat heeft ze boven water nog eens bevestigd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen