Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Harry Potter'-acteurs komen naar Haarlem

Shownieuws

Acteurs uit de 'Harry Potter'-films komen naar Haarlem om de 'Harry Potter and the half-blood prince'-toer te openen. Het evenement start volgende week dinsdag.

Acteurs uit de 'Harry Potter'-filmreeks openen volgende week dinsdag de 'Harry Potter and the half-blood prince'-toer in Haarlem. Dat heeft filmproducent Warner Bros bekendgemaakt. De kaartverkoop voor het evenement is al begonnen.

Marcel Lubbermans (Matthew Lewis) en de tweelingbroers Fred en George Wemel (James en Oliver Phelps) geven het startsein voor het spektakel. Volgens Warner Bros is het de eerste keer dat castleden uit de 'Harry Potter'-filmreeks Nederland bezoeken.

De Grote Markt, waar het evenement plaatsvindt, is drie dagen lang in 'Potter'-sferen gehuld. Tijdens de festiviteiten kunnen bezoekers een blik werpen op onder meer de kostuums van Perkamentus en Harry Potter. Ook de originele Vuurflits, de bezem van de tovenaarsleerling, zal samen met andere rekwisieten te zien zijn.

De'Harry Potter and the half-blood prince'-toer moet fans warm maken voor van de gelijknamige film, die vanaf 15 juli in de Nederlandse bioscopen draait.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen