Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckhams krijgen excuses van loslippig kindermeisje

Shownieuws

Victoria en David Beckham hebben excuses gekregen van een kinderoppas die ze in dienst hadden. De vrouw had eerder vertrouwelijke informatie over hen verspreid.

Victoria en David Beckham hebben excuses gekregen van een kindermeisje dat ze in dienst hadden. De voormalig nanny had eerder vertrouwelijke informatie over hen verspreid. Dat meldt de Britse omroep BBC dinsdag.

Abbie Gibson, zoals de vrouw heet, verklaarde onder ede 'alleen nog maar de waarheid over het stel te zullen verkondigen'. De voetballer en de ex-Spice Girl hadden een zaak aangespannen tegen de oppas, wegens een uit 2005 stammend artikel dat werd geplaatst onder de titel 'Beckhams achter gesloten deuren'.

Gibson, die van augustus 2003 tot begin 2005 bij het echtpaar in dienst was, zei onder meer dat ze vaak getuige was van ruzie tussen David en Victoria. Ook zou Victoria tegen haar gezegd hebben dat ze wilde scheiden.

Volgens de advocaat van het wereldberoemde stel heeft Gibson haar 'onvoorwaardelijke excuses aangeboden aan David en Victoria Beckham en hun familie wegens het schenden van hun vertrouwen'. Ook trekt ze de beschuldiging in dat ze onterecht is ontslagen, aldus de raadsman.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen