Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Televisieserie Patrick Swayze van de buis gehaald

Shownieuws

De dramaserie The Beast, waarin Patrick Swayze speelt, keert niet terug op de televisie voor een tweede seizoen. Dat heeft zender A&E bekendgemaakt.

De dramaserie The Beast, waarin Patrick Swayze speelt, keert niet terug op televisie. Dat heeft zender A&E bekendgemaakt. De dertien afleveringen van het eerste seizoen trokken gemiddeld 'slechts' 1,3 miljoen kijkers.

De serie, die in januari in première ging en waarin Swayze een rebelse undercover FBI-agent speelde, kreeg daarnaast wisselende recensies. The Beast werd op locatie in Chicago geschoten. In april werd de laatste uitzending van de serie in de Verenigde Staten uitgezonden.

Hoewel Swayze lijdt aan alvleesklierkanker, was dat niet te merken aan zijn vertolking van de rol van FBI-agent. Baas van A&E Bob DeBitetto noemde het optreden van Swayze 'een inspiratie voor ons allemaal'. De serie werd volgens hem 'werkelijk met liefde gemaakt door iedereen', maar hij voegde daaraan toe dat 'we' na veel overleg 'met tegenzin' hebben besloten geen tweede serie meer te willen.

Swayze, bekend van films als 'Ghost' en 'Dirty dancing', maakte vorig jaar bekend dat hij aan alvleesklieranker lijdt. Dit najaar komen de memoires uit van de acteur en zijn vrouw Lisa Niemi, met wie hij al meer dan dertig jaar samen is. In het boek wordt ingegaan op de kindertijd van Swayze, zijn carrière en zijn huwelijk, evenals zijn gevecht tegen kanker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen