Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Janice Dickinson afgevoerd met ambulance

Shownieuws

Janice Dickinson is de set van het tv-programma 'I'm a celebrity…get me out of here!' in Costa Rica ontvlucht. Ze zou met haar gezondheid kampen.

Janice Dickinson heeft om gezondheidsredenen de set van het televisieprogramma 'I'm a celebrity…get me out of here!' in Costa Rica verlaten. Dat meldde een productiemedewerker van de show aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Volgens de ingewijde is ze niet in het ziekenhuis opgenomen. "Wel is ze dit weekeinde per ambulance naar een medische instelling gebracht, waar ze wordt behandeld voor een niet nader verklaarde aandoening."

Het voormalig model, dat zichzelf het eerste supermodel van de wereld noemt, klaagde tijdens de NBC-show dat ze last had van honger en bronchitis. Of ze nog terugkeert in het programma is onduidelijk. "Haar lot wordt vanavond bepaald", verwijst de productiemedewerker naar de uitzending.

Dickinson is niet de eerste die gezondheidsproblemen opliep tijdens het programma. The Hill-ster Heidi Pratt bracht zelfs korte tijd door in het ziekenhuis wegens een maagzweer.

In 'I'm a celebrity get me out of here' keren de beroemdheden terug naar de basis. Ze moeten zich onder zware omstandigheden staande zien te houden in een jungle.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen