Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty Brard reikt K3 de helpende hand

Shownieuws

Patty Brard gaat de overgebleven K3-leden helpen een nieuw groepslid te vinden. De presentatrice maakt deel van de jury van het tv-programma 'K2 zoekt K3'.

Patty Brard gaat de overgebleven K3-leden helpen een nieuw groepslid te vinden. De presentatrice vormt samen met drie anderen de jury van het televisieprogramma 'K2 zoekt K3'. Dat heeft zender SBS 6 dinsdag bekendgemaakt.

Brard wordt bijgestaan door 'So you wanna be a popster'-jurylid Marc Forno, choreografe Axana Ceulemans en tekstschrijver Miguel Wiels. De twee laatstgenoemden werkten eerder samen met de Belgische meidenband. Ook de overgebleven K's, Karen en Kristel, volgen de zoektocht op de voet.

Aanmeldingen zijn er genoeg. Meer dan vierduizend kandidaten, onder wie tientallen jongens, zien in zichzelf een vervang(st)er van de opgestapte Kathleen. De audities in de Rotterdamse muziekhal Ahoy zijn inmiddels in volle gang.

Eind maart kondigde de 30-jarige Kathleen haar afscheid aan. De blondine was naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. Via het tv-programma 'K2 zoekt K3', dat vanaf dit najaar op de buis te zien is, hopen de twee K's een vervang(st)er te vinden. De winnaar of winnares van het programma gaat meteen na afloop mee op tournee door Nederland en België.

De vertrouwde K3-formatie is in Nederland voor het laatst te zien op het Studio 100 Zomerfestival. Dat evenement vindt op 27 en 28 juni plaats in Ahoy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen