Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon den Adel bevallen van zoon

Shownieuws

Sharon den Adel is maandagochtend bevallen van een zoon. Den Adel en haar vriend Robert Westerholt hebben het kind de naam Robin Aiden Westerholt gegeven.

Sharon den Adel, de zangeres van de symfonische metalband Within Temptation, is maandagochtend bevallen van een zoon. Dat is donderdag bekendgemaakt op de website van de band. Den Adel en haar vriend Robert Westerholt, de gitarist van de band, hebben het kind de naam Robin Aiden Westerholt gegeven.

Moeder en zoon maken het volgens het bericht goed. Twee weken geleden zou Aiden, de roepnaam van het kind, al een poging hebben gedaan voor het eerst het levenslicht te zien. Uiteindelijk werd hij echter geboren na een zwangerschap van 32 weken en zes dagen. Aiden weegt 2360 gram en is 46 centimeter lang.

Het is het tweede kind voor de 34-jarige zangeres en de evenoude gitarist. Ze hadden al een dochtertje, Eva Luna. In februari werd op de site van de band gemeld dat Den Adel zwanger was van haar tweede kind. Destijds maakte ze al bekend het komende jaar alle tijd nodig te hebben om het nieuwe gezinslid te verwelkomen. Within Temptation kondigde daarbij aan dit hele jaar niet op te treden om in alle rust aan nieuw materiaal te werken en een album op te nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen