Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eminem wist van Bruno-stunt

Shownieuws

De act van komiek Sacha Baron Cohen die met zijn kont op het gezicht van Eminem landde tijdens de MTV Movie Awards was nep. Dat heeft de rapper bekend.

(Novum/AP) - De act van komiek Sacha Baron Cohen, die zondag bovenop Eminem landde tijdens de MTV Movie Awards, was vooraf gepland. "Ik ben blij dat het beter uitpakte dan tijdens de repetities", bekende de rapper drie dagen na het incident.

Eminem beende na de stunt 'woedend' de zaal uit en zocht direct zijn hotelkamer op. Daar is de rapper naar eigen zeggen drie uur lang in lachen uitgebarsten, nadat hij het voorval had teruggezien op televisie.

Tijdens de awardshow duwde Cohen, die als de homoseksuele Oostenrijkse modeverslaggever Bruno in een verenpak uit de lucht kwam vallen, zijn achterwerk in het in het gezicht van de artiest. Volgens de 36-jarige rapper had Cohen hem tijdens zijn verblijf in Europa benaderd voor de stunt.

Cohen, onder meer bekend van het typetje Borat, heeft vanwege een ludieke actie in de film 'Bruno' een rechtszaak aan zijn broek hangen. Een 37-jarige vrouw klaagde de Britse komiek aan omdat ze gewond zou zijn geraakt na een worsteling met Cohen en zijn filmcrew tijdens een bingotoernooi. De vrouw eist bijna 18 duizend euro van Cohen, omdat ze zich voortaan zou moeten voortbewegen met een rolstoel of wandelstok.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen