Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba niet vervolgd wegens vandalisme

Shownieuws

Jessica Alba kan opgelucht ademhalen. De 'Into the blue'-actrice wordt niet vervolgd voor wildplakken, zo heeft een woordvoerder van de politie laten weten.

(Novum/AP) - Jessica Alba kan opgelucht ademhalen. De 'Into the blue'-actrice wordt niet vervolgd voor vandalisme, zo heeft een woordvoerder van de politie laten weten. Alba werd verdacht van het plakken van posters van witte haaien in Oklahoma City.

Volgens de politiewoordvoerder gaat Alba vrijuit omdat de eigenaren van de bekladde eigendommen geen aangifte doen. In dergelijke zaken wordt dan niet tot vervolging wordt overgegaan.

Alba bekladde een brug, diverse elektriciteitshuisjes en een billboard met posters in het kader van een campagne voor het redden van de witte haai. Dat de actrice de plakkaten had verspreid, bleek uit foto's die later opdoken. De 28-jarige Hollywoodster, die onder meer te zien is in films als 'Sin city' en 'Good luck Chuck', verblijft momenteel in Oklahoma City voor opnamen van de film 'The killer inside me'. Excuses bood ze al eerder aan. "Ik heb er spijt van dat ik ondoordacht heb gehandeld, toen ik het spontane maar verkeerde besluit nam me in te laten met de mensen achter deze campagne", zo liet ze weten in een persverklaring.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen