Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gedetineerde zoon Fawcett weer op ziekenbezoek

Shownieuws

Actrice Farrah Fawcett heeft voor de tweede keer bezoek gehad van haar gedetineerde zoon. Fawcett lijdt sinds 2006 aan kanker. De ziekte zou uitgezaaid zijn.

(Novum/AP) - De zieke actrice Farrah Fawcett heeft vrijdag voor de tweede keer bezoek gehad van haar gedetineerde zoon. Het Amerikaanse tijdschrift In Touch meldt dat de 24-jarige Redmond O'Neal een gevangenis in Los Angeles mocht verlaten om bij zijn moeder te zijn. Fawcett lijdt sinds 2006 aan anale kanker. De ziekte zou uitgezaaid zijn naar andere delen van haar lichaam.

De gezondheid van de Charlie's Angels-actrice is de laatste dagen snel achteruitgegaan. Dat heeft Ryan O'Neal, de vader van Redmond, met wie Fawcett al jarenlang in een knipperlichtrelatie verwikkeld is, volgens het tijdschrift gezegd tegen vrienden. Redmond bezocht zijn moeder in haar appartement en bracht enige tijd met haar door. Hij zou tegen zijn vader gezegd hebben dat hij niet denkt dat hij Farrah nog zal zien als hij uit de gevangenis komt.

Redmond zit vast op verdenking van drugsbezit. Begin april werd hij gearresteerd omdat hij probeerde heroïne een gevangenis binnen te smokkelen. Ook loopt nog een andere zaak tegen Redmond en zijn vader. De twee werden vorig jaar opgepakt nadat er drugs in hun gezamenlijke woning in Malibu waren gevonden. In juni bekende Redmond schuld aan het bezit van heroïne en methamfetamine. Hij verblijft momenteel op een speciale afdeling van Twin Towers Correctional Facility, waar hij af kan kicken.

Redmond's bezoek kwam op de dag dat in de Verenigde Staten een documentaire over Fawcett's strijd met kanker werd uitgezonden. In de twee uur durende film Farrah's Story is te zien hoe de 62-jarige actrice omgaat met en wordt behandeld voor kanker. Ook het eerdere bezoek dat Redmond op 25 april bracht aan zijn zieke moeder komt voorbij. Tijdens dat bezoek waren zijn benen geketend en mochten de handboeien maar even van zijn armen af. De documentaire trok in de Verenigde Staten bijna negen miljoen kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen