Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Edison Chen doet seksfoto's af als jeugdzonde

Shownieuws

Edison Chen noemt seksfoto's van hem en verschillende vrouwelijke Hongkongse sterren een jeugdzonde. De plaatsjes circuleren sinds vorig jaar op het internet.

(Novum/AP) - De Aziatische ster Edison Chen noemt de op internet circulerende seksfoto's van hem en verschillende vrouwelijke Hongkongse sterren een jeugdzonde. "Als je zo jong bent, doe je veel dingen waar je niet bij stil staat", zegt de 28-jarige Chinees-Canadese acteur.

Het was de eerste keer dat Chen reageerde op de foto's, die vorig jaar leidden tot een schok in de Chinese entertainmentindustrie. Volgens de ster, die een gastrol had in de Batman-film 'The dark knight', is het moeilijk om op jonge leeftijd om te gaan met roem. "Als je zo jong bekend bent, kun je eigenlijk alles doen wat je wilt. Ik denk dat ik daarin een beetje ben doorgeslagen."

Chen zegt dat hij de foto's van hem en de acht vrouwelijke sterren op zijn laptop wiste, maar dat een computerreparateur ze weer heeft opgeduikeld. De man is voor het stelen van de plaatjes veroordeeld tot acht maanden gevangenisstraf.

Chen brak in 2002 door in de uit Hong Kong afkomstige misdaadfilm 'Infernal affairs', waarvan de Hollywood-film 'The departed' een remake is. Ook zit hij in de horrorfilm 'The grudge 2', die vier jaar later verscheen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen