Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carice van Houten Vrouw van het Jaar

Shownieuws

Carice van Houten heeft een Glammy Award voor Vrouw van het Jaar in de wacht gesleept. De Glammy Awards werden woensdagavond uitgereikt in Amsterdam.

Carice van Houten heeft een Glammy Award voor Vrouw van het Jaar in de wacht gesleept. De Glammy Awards werden woensdagavond uitgereikt in Amsterdam. Zangeres Beyoncé Knowles werd uitgeroepen tot 'Beauty Personality'.

De Glammy Awards werden woensdag voor de eerste keer gehouden. Onder anderen Georgina Verbaan, Alain Clark, Fatima Moreira de Melo, Do, Daphne Deckers en Nicolette Kluijver lieten er hun gezicht zien en schreden over de knalroze loper.

Het prijzenfestijn wordt georganiseerd door het magazine Glamour en parfumerie Ici Paris XL. In totaal werden zes prijzen uitgedeeld. Naast de categorieën waarin Carice van Houten en Beyoncé Knowles wonnen, konden lezeressen van Glamour tussen 9 maart en 10 mei onder meer ook stemmen op hun favoriete vrouwengeurtje, mannengeurtje en schoonheidsproduct. In totaal werd 223.938 keer gestemd.

Het gezicht van het winnende vrouwenparfum MaDame van Jean Paul Gaultier, topmodel Agyness Deyn, liet in een dinsdag in Londen opgenomen interview met hoofdredacteur van Glamour Karin Swerink weten het zeer te waarderen dat het parfum een Glammy Award in de wacht heeft gesleept. Onder anderen Georgina Verbaan en Monique Klemann mochten awards uitdelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen