Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader René Froger in slechte toestand

Shownieuws

Het gaat niet goed met de vader van René Froger. Bolle Jan werd in mei in een ziekenhuis opgenomen met een buikvliesontsteking. Hij ligt er nog altijd.

Het gaat niet goed met de vader van René Froger. Dat heeft het management van de Topper maandagavond gezegd. Bolle Jan, zoals de vader van de zanger wordt genoemd, werd begin mei in een ziekenhuis opgenomen met een buikvliesontsteking. Hij ligt nog altijd in het ziekenhuis, zegt de manager.

RTL Boulevard meldt maandagavond dat Bolle Jan op de intensive care ligt en al sinds donderdag slapend wordt gehouden. Maandagmiddag zou hij weer geopereerd zijn. Hoe het er precies voorstaat met Bolle Jan, wil de manager echter niet kwijt. "Dat is een privékwestie."

De toppers gaven vrijdag en zaterdag concerten in een volle Arena. Ze vieren dit jaar hun vijfjarig jubileum. René, die in april zijn moeder verloor, had 'heel erg gehoopt' dat zijn vader er wel bij had kunnen zijn, zo is op de website van de zanger te lezen. Zijn moeder mist Froger 'ongelofelijk', zei René tegen RTL Boulevard.

De vader van Froger, zelf ook zanger, is bekend van het Amsterdamse café Bolle Jan, dat al dertig jaar door de familie Froger wordt geëxploiteerd. De vader van Froger opende de kroeg in de buurt van het Rembrandtplein in 1981.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen