Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yes-R kan niet lachen om toegeworpen biertje

Shownieuws

Yes-R kreeg zaterdag in Veldhoven een biertje om zijn oren en legde zijn show stil. "Maak die grappen lekker thuis met je moeder!", riep de rapper.

Voor bands als Normaal en Rowwen Hèze is het de normaalste zaak van de wereld, maar Yes-R zag zaterdag de lol van een rondvliegend biertje niet in. De rapper kreeg tijdens een optreden in Veldhoven een bekertje bier om zijn oren en legde de show stil. Beelden van het incident zijn te vinden op YouTube.

De 22-jarige rapper kreeg de gele rakker tijdens de intro van 'Groupie love' toegeworpen. "Ik ben nou niet echt vies van bier of zo, maar geef me dan liever een iets lekkerder drankje", reageert de geïrriteerde rapper. "Als je dan zo stoer bent om een biertje te gooien, ben ik echt benieuwd of je ook je hand durft te laten zien." Vervolgens vliegen een aantal handen de lucht in, waarna Yes-R een groepje jongens in het oog krijgt. "En nou gaan ze als drie halve mannetjes naar elkaar lopen wijzen: 'Hij deed het, hij deed het'."

De neef van Ali B. heeft tot slot een duidelijke boodschap voor de jongens. "Er zijn hier mensen gekomen vandaag om gezellig te feesten. Nog één biertje en ik zorg dat je rotkop naar een andere tent wordt geschopt. Maak die grappen lekker thuis met je moeder!" Daarna pikte Yes-R onder luid gejuich van het publiek de draad weer op en denderde 'Groupie love' over het publiek.

Yes-R was zaterdag een van de artiesten die op het podium stonden tijdens 'Jong in Veldhoven', een evenement op initiatief van de Brabantse gemeente. Ook Elize en The Opposites klommen op de planken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen