Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Buisonjé presentator Vrienden Amstel Live

Medianieuws

Xander de Buisonjé is de nieuwe presentator van De Vrienden van Amstel Live! 2010. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt. Jan Smit, VanVelzen, Novastar, Het Goede Doel en Rowwen Hèze zijn de eerste vijf grote namen die volgend jaar een optreden geven tijdens het muziekevenement in Ahoy. Voorheen werd dit ook uitgezonden op Radio 2. Het muziekfeest vindt op 23, 24 en van 28 tot en met 31 januari plaats.

Amstel heeft besloten tot zes concertavonden in plaats van de geplande vier, aangezien er volgens de organisatie sprake was van een vroege stormloop op kaartjes. "Drie concertavonden zijn al uitverkocht", jubelt Amstel.

De twaalfde editie van De Vrienden van Amstel Live! is ook enigszins aangepast. Voorheen was sprake van muzikale estafettes, waarbij zangers en zangeressen beurtelings drie nummers met elkaars band speelden. Die worden nu op onverwachte momenten over de avond verspreid, meldt Amstel. De organisatie denkt dat zo een programma vol variatie en verrassingen ontstaat. De NPS zendt maandag 8 juni om 21.25 uur op Nederland 3 een compilatie uit van de 'Vrienden van Amstel Live'. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen