Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Filmproducent: Lindsay Lohan belooft goed gedrag

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft de producent van 'The other side' toegezegd dat ze zich zal gedragen. "Ze zei: ik wil dit echt serieus aanpakken," zegt Kent Harper.

Lindsay Lohan heeft de producent van 'The other side' toegezegd dat ze zich zal gedragen. Kent Harper vertelt het Amerikaanse tijdschrift People dat de 22-jarige actrice beloofd heeft haar beste beentje voor te zetten. Lohan komt de laatste jaren vooral in het nieuws vanwege haar wilde feestgedrag, afkickpogingen en haar relatie met Samantha Ronson.

"Ze zei: ik ga ander werk aan de kant schuiven, ik wil dit echt serieus aanpakken", herhaalt Harper de woorden van Lohan, die sinds 2007 niet meer in een film heeft gespeeld. 'Ik ben toegewijd, ik kom niet te laat' zou de actrice gezegd hebben. Lohan wist de producent gerust te stellen met haar woorden. "Ik geloof in haar toewijding en maak me geen zorgen. Ik weet zeker dat het allemaal goed komt."

Opnamen voor 'The other side' beginnen waarschijnlijk in oktober. Ook Woody Harrelson, Jason Lee, Giovanni Ribisi, Alanis Morissette en Dave Matthews spelen in de film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen