Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson heeft huidkanker'

Shownieuws

Michael Jackson heeft huidkanker. Dat meldt het Britse boulevardblad The Sun. Jackson zou nog maar kort geleden te horen hebben gekregen dat hij kanker heeft.

Michael Jackson heeft huidkanker. Dat meldt althans het Britse boulevardblad The Sun zaterdag op basis van bronnen. De King of Pop zou nog maar kort geleden te horen hebben gekregen dat hij kanker heeft.

Volgens de bron is de kanker aangetroffen op het bovenlichaam en in het gezicht van Jackson. "Onderzoeken wezen uit dat Michael huidkanker heeft op plekjes op zijn lichaam en dat de kanker zich in cellen in zijn gezicht zou kunnen ontwikkelen", meldt een bron. "In eerste instantie was hij erg ongerust, maar artsen hebben hem verzekerd dat het te behandelen is en dat hij zal genezen."

De vijftig concerten die de King of Pop deze zomer in Londen geeft, zouden niet in gevaar komen door de beweerde diagnose. Wel ligt Jacko nog in de clinch met concertorganisator AllGood Entertainment, die beweert dat Jackson contractbreuk pleegt door in de Britse hoofdstad op het podium te stappen. Volgens de concertorganisator heeft Jackson een contract getekend waarin staat dat hij met zijn familie gaat toeren. Voordien zou hij geen andere concerten mogen geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen