Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dancing with the Stars trekt ruim miljoen kijkers

Shownieuws

RTL's dansprogramma Dancing with the Stars blijft populair. Vrijdagavond keken ruim een miljoen Nederlanders naar de eerste aflevering van het vierde seizoen.

RTL's dansprogramma Dancing with the Stars blijft populair. Vrijdagavond zagen ruim een miljoen Nederlanders hoe onder meer presentator Ursur de Geer en actrice Nicolette van Dam hun eerste stappen op de dansvloer zetten. De presentatie van het vierde seizoen is in handen van Beau van Erven Dorens en Lieke van Lexmond.

Alleen Pauw en Witteman, Vermist en het achtuurjournaal trokken meer kijkers. Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Emiel Sandtke mag zijn dansschoenen na de eerste aflevering weer aan de wilgen hangen. Zijn samba kreeg onvoldoende stemmen om door te mogen naar de aflevering van volgende week. Presentatrice Manon Thomas bereikte de tweede show met de hakken over de sloot.

Volgende week komen acht BN'ers in actie op de dansvloer. Ook stylist Mari van de Ven, zanger Jamai Loman, rapper Lange Frans, actrice Gigi Ravelli en zangeres Nathalie Makoma werken zich in het zweet op de dansvloer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen