Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Valerius tussen grote artiesten in computergame

Shownieuws

Valerius is naast onder meer Coldplay te horen in de nieuwe Sims-game. De Nederlanders hebben hun hit 'She doesn't know' vertaald in het taaltje van de game.

De Nederlandse band Valerius is naast onder meer Coldplay en Katy Perry te horen in de nieuwste Sims-game. Platenmaatschappij Universal maakte woensdag bekend dat de hit 'She doesn't know' van de Nederlanders wordt gebruikt in de best verkochte computergame aller tijden.

Speciaal voor de Sims 3 hebben Jesse, Kay, Ivar en Georgy 'She doesn't know' vertaald naar de taal van de game, het zogenoemde 'Simlish'. Dit niet-bestaande taaltje is gebaseerd op een mix van verschillende wereldklanken. Ook grote namen als Coldplay, The Pussycat Dolls, Lily Allen, Katy Perry, Depeche Mode en Natasha Bedingfield hebben hits opgenomen in het Simlish.

Valerius zal te zien en te horen zijn in het opstartscherm van de Nederlandse versie van de Sims 3. De speciale track die de Amsterdammers in het bijzondere taaltje opnamen, is bovendien in de game te downloaden. Donderdag treedt Valerius tijdens de launchparty van de game op in het Simlish.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen