Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson als de dood om aan te komen'

Shownieuws

Michael Jackson mijdt voedsel, waardoor hij nog geen 57 kilo weegt. The King of Pop zou bang zijn de strijd tegen huidkanker te verliezen als hij aankomt.

Michael Jackson eet nog maar zo weinig, dat hij niet meer weegt dan 57 kilo. Dat schrijft de Britse boulevardkrant The Sun, die meldt dat The King of Pop als de dood is om aan te komen.

Jackson, die ongeveer 1.75 meter lang is, zou nog maar één maaltijd per dag nuttigen. De King of Pop zou zo weinig eten, omdat hij bang is zijn strijd tegen huidkanker te verliezen als hij aankomt. "Hij is erg dun en fragiel", zegt een bron tegen het boulevardblad. "Hij wil absoluut niet aankomen en eet nog maar een keer per dag. Michael is ervan overtuigd dat dat genoeg voor hem is, maar dat is het niet."

Half mei bracht The Sun naar buiten dat de King of Pop huidkanker heeft. Het bericht is nooit bevestigd, maar Jackson wordt geregeld gezien in de buurt van huidkankerklinieken. Volgens het Britse blad heeft de 50-jarige artiest al enkele operaties achter de rug. Jackson zou tegen vrienden gezegd hebben dat hij bang is dat zijn neus van zijn gezicht valt als gevolg van de ziekte.

Vanaf deze zomer zou Jackson vijftig concerten geven in Londen. Eind mei stelde de King of Pop zijn comeback uit, sommige shows zijn negen maanden opgeschoven. Dinsdag kwam The Sun met het verhaal dat Jackson liever op wereldtournee was gegaan. De King of Pop zou tegen zijn fans gezegd hebben dat hij zich zorgen maakt over zijn gezondheid en bang zijn dat hij niet sterk genoeg is voor de concertreeks.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen