Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brandy betaalt nabestaanden vier ton na ongeluk

Shownieuws

Brandy gaat de nabestaanden van een dodelijk auto-ongeluk waarbij ze betrokken was een schadevergoeding betalen. Ze betaalt in totaal ruim vier ton.

Brandy gaat de nabestaanden van een dodelijk auto-ongeluk waarbij ze betrokken was een schadevergoeding betalen. De Amerikaanse zangeres betaalt twee kinderen van de vrouw die omkwam elk ruim twee ton. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Brandy reed eind 2006 met ruim honderd kilometer per uur tegen een auto waarin een vrouw zat. Die botste weer op een andere wagen en vervolgens tegen de vangrails. Daarna werd het voertuig geraakt door een vierde wagen. De 38-jarige vrouw bezweek daarna aan haar verwondingen.

Met de twee kinderen van het slachtoffer heeft Brandy een schikking getroffen. Met de weduwenaar van de vrouw is de zangeres en actrice nog in onderhandeling. De man wees in februari een schikking van bijna 850 duizend euro af.

In december 2007 werd bekend dat justitie de 30-jarige Brandy niet strafrechtelijk gaat vervolgen voor haar betrokkenheid bij het ongeval. Er zou onvoldoende bewijs zijn om te kunnen aantonen dat Brandy schuld heeft aan het ongeluk. Wel lopen nog een aantal civiele zaken tegen haar, waarin haar schuld moet vast komen te staan. Als dat gebeurt, is de weg vrij voor het claimen van meer schade.

Brandy Norwood is sinds haar veertiende bekend als zangeres en van de televisieserie 'Moesha'. In 1997 scoorde ze samen met Monica een hit met het nummer 'The boy is mine'. Op 9 mei stond de Amerikaanse nog in de Amsterdamse Paradiso, waar ze een concert gaf ter promotie van haar nieuwe plaat 'Human'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen