Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pearl Jam-bassist beroofd bij opnamestudio

Shownieuws

Pearl Jam-bassist Jeff Ament is de afgelopen maand bij een studio in Atlanta beroofd. Hij raakte hierbij gewond aan zijn hoofd, zo meldt de politie.

(Novum/AP) - Pearl Jam-bassist Jeff Ament is de afgelopen maand bij een studio in Atlanta beroofd. Hij raakte hierbij gewond aan zijn hoofd en moest door verplegers aan zijn verwondingen worden behandeld. Dat heeft de politie vrijdag pas bekendgemaakt.

Drie gemaskerde mannen die voornamelijk zwarte kleren aan hadden kwamen uit het bos achter de opnamestudio en vielen Ament en een medewerker van de studio aan. Die waren net met hun gehuurde Jeep gearriveerd. De mannen sloegen drie ruiten van de auto in en wisten een BlackBerry en twee computers te pakken te krijgen. Ook eisten ze geld.

De Pearl Jam-bassist sprong aan de passagierskant uit de auto en probeerde weg te rennen, maar twee van de overvallers werkten hem tegen de grond en stalen zijn paspoort. Het drietal wist uiteindelijk ruim 2200 euro aan geld te stelen, naast de computers en andere apparatuur met een waarde van bijna drieduizend euro.

Hoewel de overval met bewakingscamera's is vastgelegd, is nog niemand gearresteerd. Pearl Jam werkt volgens het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone aan een nieuw album, dat ze zelf willen uitbrengen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen